Топ оферти и игра с награди в аптеки „Фаркол“ през април

 Топ оферти и игра с награди в аптеки „Фаркол“ през април - E-Burgas.com

Топ предложения на сезонни продукти и игра с награди очакват клиентите на аптеки „Фаркол“ през април. Първият пролетен месец ще изненада приятно посетителите с промоционални цени на продукти срещу алергии, пробиотични комбинации, витаминни комплекси, имуностимулиращи таблетки и сиропи. Акцентът пада върху тях заради пролетните неразположения, породени най-често от полените на растенията или непостоянното време, посочват от аптечната верига.

Хрема, кихане, сълзене на очите, запушване на носа, обриви – симптоми, които мъчат мнозина през този период на годината.  При по-тежките случаи може да се стигне до изменяща се телесна температура, миокардит, гастрит, в  резултат на което имунитетът значително отслабва и ставаме лесна „мишена“ за всякакви инфекциозни заболявания. За облекчаване на симптомите при алергия този месец с отстъпка в аптеки „Фаркол“ ще намерите спрей „Алергодил“, таблетки „Зодак“ и др.

 Серия от продукти за засилване на имунитета предлага също аптечната верига през април. Сред тях са сироп „Канди Б“ - мултивитаминен комплекс с пълна гама витамини от група Б, аминокиселини и пчелно млечице, ефервесцентни таблетки „Суправит“, които се препоръчват при динамичен начин на живот, сироп „Алтакура инфлутус“, който е подходящ при настинка, кашлица и като стимулиращо имунната система средство.

От аптеки „Фаркол“ акцентират на важната роля на пробиотиците в този преходен сезон. Когато пробиотичните бактерии в организма не са достатъчно, имунната система е изложена на повече атаки от вредни бактерии и токсини. Пробиотиците съдържат полезни бактерии, които предпазват стомашно-чревния тракт, подпомагат черния дроб и детоксикацията, участват в производство на витамини, минерали, мастни киселини и някои храносмилателни ензими. С намаление този месец в аптечната верига са пробиотични капсули и капки „Вая“, сашета „Био баланс“ - за деца и възрастни, „Алтафлора електролити“ - комбинация от преобитик, пробиотик и електролити и др.

От 1 до 30 април в аптеки „Фаркол“ може да се включите и в атрактивна игра. При покупка на „Протефикс“ - фиксиращ крем за зъбни протези или таблетки за почистване на зъбни протези може да спечелите награда. Достатъчно е да сте изтеглили печеливша скреч карта от касите.

Всички предложения от априлските промоции може да видите във фейсбук страницата на аптеки „Фаркол“, на www.farkol.bg или на място в аптеките на адрес:

Аптека „Здраве“ - Бургас, ул. "Св. св. Кирил и Методий" №3

Аптека „Трапезица“ - Бургас, ж.к. Братя Миладинови , ул. "Шар планина" №23

Аптека „ДКЦ 1“ -Бургас, бул. "Стефан Стамболов" №73 /в УМБАЛ-Бургас/

Аптека Фаркол Демокрация“ - Бургас, бул. "Демокрация", бл. 117, вх. 11

Аптека „Славейков“ - Бургас, ж.к. Славейков , бл. 146, вх.А

Аптека „Фаркол - М. Търново“ - М. Търново, ул. „България“ 28

Коментари

Още от последните новини