The Smugglers Collective с блестящо винтидж парти в Гранд Хотел и СПА Приморец

The Smugglers Collective с блестящо винтидж парти в  Гранд Хотел и СПА Приморец - E-Burgas.com

Gatsby Dinner Party е най-изкусителното лятно събитие за Бургас, което обещава връщане назад във времето на 20-те години на миналия век. Тематичната вечер ще стартира в 20:00 часа на 18 август (четвъртък) 2016г. в градината на Гранд Хотел и СПА Приморец. Част от автентичната атмосфера на събитието, е музиката. В епохата на джаза и суинга ще ни пренесат DJ и промоутърско дуо The Smugglers Collective.

Двамата смели господа са тандем от 2008г. насам. Оттогава те неуморно водят тематични винтидж партита, които неусетно се превърнаха в част от културата на Пловдив, Варна, София. The Smugglers Collective се извяват и като подгряващи на редица световни изпълнители като Parov Stelar, The Correspondents, Swing Republic, Alice Francis, Ray Collins Hot Club, Club Des Belugas, !Deladap, както и оркестрите на  Duke Ellington и Glenn Miller.

Логично, време е Бургас също да приветства иновативния тандем, вдъхващ живот на традиционните Swing, Rhythm and Blues, джаз и други стилове, знакови за миналия век. Това ще се случи на Gatsby Dinner Party – дългоочакваното събитие, което ще пренесе бургазлии в епохата на знаковия герой на Франсис Скот Фицджералд - Джей Гетсби и времената на ар деко.

Културата на всяко едно време носи своето очарование, традиции, музика, танци. Богатият блясък, лустро, разкош на миналия век, оживяват с помощта на музикалната машина на времето, сръчно задвижвана от двамата визионери от The Smugglers Collective, даващи нов блясък на музика от не толкова старо време, превръщайки я в бляскава екзотика, любопитна и привлекателна.

Gatsby Dinner Party и The Smugglers Collective са изкушение за ценители. Запазете своето място за една уникална вечер – на музика, танци, 4-степенно меню, блясък, пера, перли и…

Коментари

Още от последните новини