Теодор Салпаров: Целта ни е само Купата на България, всичко друго е неуспех

Теодор Салпаров: Целта ни е само Купата на България, всичко друго е неуспех - E-Burgas.com
снимка: sportal.bg

Спортният директор на Нефтохимик 2010 (Бургас) Теодор Слапаров коментира пред Sportal.bg участието на тима на финалите на Купата на България в Монтана (12 - 14 януари).

“Наистина ще бъде едно дерби срещу ЦСКА, много сериозно. Във финалите за Купата на България няма слаби отбори, всички са достойни щом са достигнали до този етап. За да спечелиш Купата, трябва да биеш най-добрите. Дали ще играеш на по-ранен етап или по-късен с ЦСКА, според мен няма значение, даже напротив. Може би ще бъде една идея по-слаб съперник, ако прескочиш ЦСКА, но пак ще повторя - трябва да биеш всички отбори, ако имаш амбициите да спечелиш самата Купа. Да, целта ни е само Купата на България, това даже не се коментира. Целите са поставени преди началото на сезона. Всичко друго от спечелване на Купата, ще е неуспех за нас”, заяви Теди Салпаров пред Sportal.bg.

“Няма други нови имена освен Жани Желязков и Николай Учиков, които са картотекирани за Купата. Те ще бъдат в състава на Нефтохимик за Купата, а след това имаме уговорка с Ники Учиков, който трябва да пътува за Гърция, да се присъедини към ПАОК, а Жани Желязков ще е част от състава ни до края на сезона. Други промени няма да има, това е отборът”, добави Салпаров.

 

Коментари

Още от последните новини