Тежък 12 ноември по бургаските пътища, млади хора напълниха болницата след катастрофи

Тежък 12 ноември по бургаските пътища, млади хора напълниха болницата след катастрофи  - E-Burgas.com
Архив

Тежък 12 октомври ще остане в съзнанието на няколко млади хора, които пострадаха в тежки катастрофи по бургаските пътища вчера.

Първоначално в Средец каруца, теглена от кон, се преобърнала в ромската махала и няколко деца пострадаха, включително и 25-годишна жена, която е настанена в УМБАЛ-Бургас със счупена ръка и таз.

Около два часа по-късно на бургаската ул. Крайезерна, в посока БМФ-Порт Бургас74-годишен дядо не спазил необходимата дистанция с Опела си и блъснал Рено, което се движело поред него. От удара френския автомобил, управляван от 45-годишна бургазлийка, се блъснала в мантинелата. Настанени в болницата са и двамата шофьори, като по-възрастният мъж е с контузия на главата и фрактура на краката, а младата жена се отървала само с контузия на на главата, но също е под наблюдение.

Около 17:20 часа в Каблешково 66-годишен местен жител бе пометен от микробус докато пресича неправилно, в близост до пешеходна пътека. Той е хоспитализиран с две счупени ребра, контузен бял дроб и счупена крак.

 

Няма опасност за живота на нито един от пострадалите.

Коментари

Още от последните новини