Търсят заровено съкровище в Бургас

Търсят заровено съкровище в Бургас - E-Burgas.com

През 2016 г. предстои да се осъществи третият сезон на TRACE – The Treasure Race Adventure, където отбори от по 5 човека следват улики, разчитат карти и загадки, преминавайки през поредица от физически и логически предизвикателства, за да достигнат до скрито съкровище. Състезанието ще се проведе през септември в София (18.09.16) и Пловдив (11.09.16), както и на черноморска територия – Бургас (03.09.16). Трейското трасе - с обща площ от близо 6 000 дка, отново ще постави над 60 отбора пред предизвикателства от 8 различни направления: ориентация, логика, досетливост, активност, екипна работа, бързина, съобразителност и усет. Участниците ще преминават през някои изпитания индивидуално, а през други като отбор, но по време на цялата игра ще трябва да разчитат на помощта на своите съотборници. Загадките и уликите ще са различни за всеки колектив и ще имат предварително определена последователност.

Всяка група ще разполага с ограничено време, за да премине през трасето, като търси само уликите, обозначени с неговия цвят. За момента всички локации в отделните градове се пазят в тайна. Очаква се местата да бъдат разкрити непосредствено преди старта на маратона, като организаторите уверяват, че ще се намира в близост до градски транспорт за удобство на състезателите. През тази година всички участници ще имат шанса да се съревновават за титлата Национален победител на TRACE – The Treasure Race Adventure, ваучер за безплатно участие в escape room Questomania и други награди.

Екипът на TRACE – The Treasure Race Adventure подготвя редица изненади за всички приключенци, които ще изберат трескавото „Търсене на съкровища и легенди”. Записването може да бъде индивидуално или по групи от 5 човека, които ще участват в един отбор, на адрес: www.trace.amaze.bg. Промоционалните билети на цена от 29 лв. важат до 07.08.2016 г. Местата са ограничени!

Коментари

Още от последните новини