Търси се най-красивата омъжена дама на Бургас

Търси се най-красивата омъжена дама на Бургас  - E-Burgas.com

В месеца на жените и мартениците, Бургас ще открие своята най-красива омъжена дама. Тя, освен с перфектна външност е и жена, доказала се в своята професия, със стабилно и здраво семейство. Ако разпознавате себе си в тези редове, запишете се за участие на имейл: [email protected]. С краен срок 1-ви март, изпратете свои снимки - портретна и в цял ръст, кратка информация за Вас, височина, години, актуален телефон.

Денят, в който ще се проведе "Мисис Бургас 2017” е 24-ти март от 19:30 часа. Събитието обещава да събере светския елит на класна среща с успелите дами на града, с домакин луксозния Гранд Хотел и СПА "Приморец".

Лицензиант на класния конкурс е Меги Савова. Основен медиен партньор на събитието е E-burgas. Най-комфортния хотел на българското черноморско крайбрежие Гранд Хотел и СПА "Приморец" е освен домакин, съорганизатор и спонсор на "Мисис Бургас". Конкурсът е част от концепцията "Let's Get PRIM"събития на Гранда на Бургас.

"Мисис Бургас" е не просто конкурс за красота. Тук естетиката върви ръка за ръка с личното семейно щастие и професионалните успехи. Тази комбинация обещава едно по-различно преживяване, с интелектуален вкус, а не просто вдъхновение за очите. Заповядайте на "Мисис Бургас", класното събитие за март на Бургас, където красотата е облечена в успех и подплатена с интелигентност.

Коментари

Още от последните новини