Танцова школа "ESTRELLA" с традиционен годишен концерт

 Танцова школа

На 28 май, в дом НХК, от 18.30 ч на бургаската сцена отново ще цари грация, стил  и красота!  Красотата и емоциите ще завладеят града!

 
 Танцова школа "ESTRELLA" ще представи традиционен годишен концерт със специалното участие на вокален клуб "Сезони"!  Остават броени часове до събитието, което всички очакваме с голямо нетърпение. Върви трескава подготовка. А с най-голямо нетърпение очакват своя дебют най-малките ни танцьори. А те са само на 4-5 годинки!


Подготвили сме много изненади. Репертоара ни изцяло обновен. Зрителите ще имат възможност да видят новите ни хореографии в различни танцови стилове с ефектни костюми и реквизит.  Всяка хореография представлява един мини спектакъл, в който вложихме душата си, емоцията и цялата си обич към танца. Многоброен състав на школата, формиран в различни възрастови групи от 4 до 21 г, ще изпълнят както самостоятелни хореографии така и смесени мащабни продукции.

    
На обновената сцена с прекрасно професионално осветление и озвучаване хореографиите ще изглеждат още по-завладяващи и въздействащи. Не пропускайте възможността да видите едно невероятно шоу!


Очакваме Ви на 28 май, в дом НХК, от 18.30 ч.
               Билети на касата - Дом НХК.

Галерия
Коментари

Още от последните новини