Танцьорът на Давид Гета журира бляскав конкурс на морето

Танцьорът на Давид Гета журира бляскав конкурс на морето - E-Burgas.com
Танцьорът на Дейвид Гета - Принс Сони, пристига в Бълагария за да е жури на конкурса Miss Glamour Night в Бедрум бийч. Чернокожият красавец, който е и хореограф на балета на световноизвестния ди джей, ще оценява десетте красавици този четвъртък от 23:30ч.
Надпреварата се провежда за първи път и ще бъде под формата на шоу спектакъл. Miss Glamour Night ще мине в четири тура, като най-забележителен ще е трети тур, в който момичетата ще влязат в ролята на ангелите на Викторияс Сикрет. За първи път половинката на Искрен Пецов - Диди Дрингова, ще покаже дрехи от своя бутик "SOGO", а световно известната марка "Sugar Free" ще представи бански и спортни облекла от лятната си колекция. За музикалната част ще се погрижат DJ Doncho и Алекс Раева, както и нашумелия рапър Dee Flo.
Специално изработена корона и много награди ще зарадват момичетата. Те ще получат подаръци от Corset super slim, ICE Watch,Victoria Spa,казино "Platinum", хотелите "Персенк", "Странджа", "Роял бей", пицарии "УГО", фитнес център"Black sea",козметичните салони " Beauty bank" и "Derma Care" и фризьорски салон "Impossible beauty".
Коментари

Още от последните новини