Световен специалист по офталмология с безплатна консултация в Бургас

Световен специалист по офталмология с безплатна консултация в Бургас - E-Burgas.com

Световнопризнатият специалист по офтамотология д-р Чигдем Акдаг Кочер от медицински център “Ашкън Лайф” ще направи безплатна консултация на тема офталмология в Бургас. Това ще се случи на 5 февруари в “Бизнес център Хипократ” на ул. “Даме Груев” Nº2.

Блефaропластиката (естетика на клепачите) е хирургична процедура насочена към отстраняване на свързаните с възрастта или структурно образувани мастни торбички под и над очите, коригиране на образувалото се увисване на кожата и отслабване на мускулатурата около очите.

Блефаропластиката има за цел да освежи погледа и да придаде по младежки облик на областта около очите. По време на процедурата се отстранява излишната и увиснала кожа, мастна тъкан под и над очите и същевременно с това се извършва корекция за подобряване на отпуснатата мускулна тъкан около областта на клепачите. В зависимост от конкретния случай интервенцията може да се извърши на горен и долен клепач, поотделно или заедно.

Консултацията е подходяща за както за дами, така и за мъже, които държат на външния си вид. Също така се препоръчва за всички, които имат естетични проблеми поради възрастта.

Коментари

Още от последните новини