Суперизненада: Херо напусна Ботев (Пловдив)

Суперизненада: Херо напусна Ботев (Пловдив) - E-Burgas.com
dimitar dimitrov heroСтанимир Стоилов и Димитър Димитров вече няма да работят в Ботев (Пловдив). Двамата са провели среща с президента на тима Иван Джиджев, на която е уточнено всичко около напускането им. Сайтът на клуба съобщава, че Мъри и Херо сами са поискали да напуснат.
Стоилов веднъж вече подаде оставка след като отстрани Левски на четвъртфиналите в турнира за Купата на България, но тя не бе приета от собственика на "канарчетата" Цветан Василев. Очевидно обаче в настоящия момент босовете на тима са преценили, че ще е по-добре да се разделят с Мъри, за да спадне напрежението в отбора.
Изненадващо Ботев се раздели и с Димитър Димитров, който бе представен като спортен директор в понеделник. Все още не е ясно каква е причината двамата да поискат да напуснат "Колежа".
Ето официалното съобщение на ръководството на Ботев, което е публикувано на официалния сайт на клуба:
На проведена работна среща между ръководството на ПФК "Ботев" Пловдив със Станимир Стоилов и Димитър Димитров, треньорът на тима и спортно-техническият директор изявиха желание да прекратят трудовите си ангажименти към "жълто-черния" клуб. Ръководството на ПФК "Ботев" уважи тяхното решение и считано от 4 юли договорите на двамата са прекратени и те вече не са част от клуба./sportal.bg
Коментари

Още от последните новини