Супергрупата „Фондацията“ забива днес в Летния театър

Супергрупата „Фондацията“ забива днес в Летния театър - E-Burgas.com

Днес очаквайте завладяващо рок-шоу на легендарните музиканти от супергрупата "Фондацията" на 18 август от 20:30 часа в Летния театър.

Супергрупата "Фондацията" ще представи любими песни на три поколения българи. Някои от заглавията са: "Пак ще се прегърнем" на ФСБ, "Няма връщане назад на Б.Т.Р., "Червило" на Дони. Те ще редуват незабравимите хитове на групите, от които е започнала знаменитата им кариера. 

Участниците ѝ ще изпълнят най-големите си хитове в нови акустични аранжименти. В състава ѝ влизат Кирил Маричков - вокал, бас-китара, китара, пиано (Щурците), Иван Лечев - вокал, китара, цигулка (ФСБ), Дони - вокал, бас-китара, пиано, китара, (Дони и Момчил), Славчо Николов - вокал, китара (Б.Т.Р.) и Венко Поромански - ударни (Те).

"Фондацията" се оказа добър музикален проект, защото разчете добре носталгическите пристрастия на няколко поколения, коментират специалисти на музикалния живот у нас. Тя е основана в началото на 2013 г. и е една от супер групите в България.

"Фондацията" не може да бъде наречена група от музиканти. Техните песни и музика не са просто музикални изпълнения. Спокойно може да кажем, че това е разходка по пътя, на който са описани надеждите, преживяванията и мечтите на няколко поколения у нас.

 

Коментари

Още от последните новини