Студенти в Портсмут рекламират Бургас

Студенти в Портсмут рекламират Бургас - E-Burgas.com

Студенти  от Портсмут  представиха  родния Бургас, неговите забележителности, възможности за туризъм и морски чар пред  свои състуденти от цял свят.

 Това се случи по инициатива на неправителствената  студентска организация  Българско общество в Портсмут по време на традиционния фестивал на културите в елитното висше учебно заведение.

"Инициативата бе посрещната  много топло от интернационалната студентска общност и мисля, че освен че представихме колорита на българските традиции, обичаи и кухня, по атрактивен начин рекламирахме Бургас". Това сподели президентът на организацията Тодор Желязков по време на среща  с кмета Николов. Преди няколко месеца амбициозният младеж  установи контакт през фейсбук профила на кмета  и получи съдействие  лично от Николов за реализирането на инициативата.

"С огромен интерес и гордост следим положителната промяна на градската визия и  творческа и бизнес среда на Бургас през последните години.Това ни амбицира да се развиваме и да се върнем отново в Бургас ", споделиха  бургаски студенти от Портсмут Габриела Савова, Тодор Желязков, Катрин Стефанова.

Коментари

Още от последните новини