Версия: Стрелбата в Слънчев бряг заради разпределение на таксита, Митьо отивал на преговори, не очаквал огън

Версия: Стрелбата в Слънчев бряг заради разпределение на таксита, Митьо отивал на преговори, не очаквал огън - E-Burgas.com

Снощната канонада от куршуми в Слънчев бряг не била заради рекети на заведения и туристически обекти, нито заради скандали с паркоместа, а заради разпределение на такситата в морския курорт, научи е-Бургас.

По неофициална информация Митьо Очите отишъл с мир във въпросното заведение, с цел да преговаря, но събрал свитата си, за да се застрахова при евентуална конфликтна ситуация. Не е ясно по какъв начин точно се е стигнало до престрелката, но загиналият му най-верен гард Алексиев, бил плътно до него и тялото му било буквално на решето от куршуми. Пет от изстрелите намерили тялото на несебърския гангстер, както вече потвърдиха и от МБАЛ-Бургас. Желязков се нуждаел от още множество операции.

Тялото на жертвата цяла нощ било на място, докато разследващите събирали куршуми и правели оглед. Аутопсията на 46-годишния мъж е била тази сутрин и вероятно вече е приключила. Той е семеен  живеел в центъра на Бургас.

Коментари

Още от последните новини