Стотици слушаха новите разкази на Димитър Калбуров в Бургас

Стотици слушаха новите разкази на Димитър Калбуров в Бургас - E-Burgas.com

Млади девойки се редят на опашка за книга с автограф от писателя

Над 400 души слушаха снощи на живо новите разкази на младият писател Димитър Калбуров в Бургас. Книгата “Едно кило риалити” бе представена за първи път пред бургаска публика от Пощенска кутия за приказки в  XTRA Club Бургас, който отново бе препълнен за събитието.  

В главната роля на разказвач влезе самият Димитър Калбуров и актьорът Николай Станоев. Те прочетоха близо десет стари и нови разкази, част от които неподходящи за лица под 18 години. Веднага след шоуто пред щанда с книги се изви опашка предимно от млади девойки, желаещи книга с автограф от писателя. 

В книгата ще намерите много житейска мъдрост за взаимоотношенията между мъж и жена, които Димитър е придобил посредством горчив опит и глупави решения. Текстовете са поливалентни и могат да са полезни и на двата пола. Мъжете ще научат какво никога не трябва да казват на една жена, а жените – как най-ефективно да вбесяват мъжете.

Има наръчници за слава, за музикални хитове, за абитуренти, за необвързани, за първи срещи, много практични съвети как да разкарате гаджето, как да отворите гъзарска чалготека, как да бъдете перфектния шеф, както и подробни, но абсолютно безсмислени анализи на всичко, което виждаме във Фейсбук.

Не са пропуснати и научно-фантастичните материали, които представят предстоящата Олимпиада в град Перник през 2038-ма година, домакинството ни на Евровизия през 2021-ва и др..
Ще научите и за приключенията на един класически Гошо на ол-инклузив почивка в чужбина, за последвалото отваряне на собствения му хотел в Равда – „Гошо Палас 72“, за приключенията на благородник на Къмпинг Градина, както и за Дядо Коледа, който се мести да живее в столичния квартал Люлин.

Галерия
Коментари

Още от последните новини