Стотици празнуваха рожден ден с e-Burgas.com! (галерия) 

Стотици празнуваха рожден ден с e-Burgas.com! (галерия)  - E-Burgas.com

Концерт, двуметрова торта и заря белязаха събитието

Над хиляда бургазлии от всички възрасти дойдоха на площад “Тройката”, въпреки студеното време на 1 април, за празника на сайта e-Burgas.com. Вчера нашия екип отпразнува пети рожден ден с голям концерт, в който взеха участие Ice Cream, SkilleR, рапърите Играта и Dee, хаус вокалистката Nelita Live и поп изпълнителката Сантра.  Те бяха подгрявани от талантите на вокалния педагог Кина Христова от „Сезони“ и момичетата на Олга Димитрова от Балет „Естрела“. 

Концертът продължи близо 3 часа, като най-верните фенове не се изплашиха от необичайно мразовитата пролетна нощ в Бургас. Очаквано най-емоционалният момент беше разрязването на гигантската двуметрова торта на рожденика e-Burgas.com, от която бяха раздадени стотици парчета. Краят на концерта бе белязан и с мощна заря над площада. 

Екипът на сайта e-Burgas.com благодари на всички свои верни читатели, които избраха да бъдат в час с новините през последните пет години. Надяваме се да оправдаем Вашето доверие и съвсем скоро да имаме нови поводи за празненства! 

Галерия
Коментари

Още от последните новини