Стартира кампанията „Любовта е радост и щедрост“

Стартира кампанията „Любовта е радост и щедрост“ - E-Burgas.com

Кампания „ЛЮБОВТА Е РАДОСТ И ЩЕДРОСТ”

повод 14 февруари – празник на Св. Валентин

Информация за събитието: Организатори: Сдружение „Слънце и Деца”, Галерия “De’ Art”, Сдружение „Младежки Глас”. Подкрепени от БСУ и народния представител от ПГ на ГЕРБ Диана Йорданова Дата и час на провеждане: 14 февруари 2012 година от 12:00 до 15:00 часа Място на провеждане:  ул. „Александровска”  и  БСУ Програма на събитието:
  • 12:00 часа – начало на дефиле по ул. „Александровска” – от Община Бургас до БСУ. Участници: Клоунът Професор Любов, младежи и деца подаряващи  балони  червени сърца. Поздрав и забавление за бургаската общественост.
  • 13:00 – 14:30 ч. – БСУ, фоайе – анимация и изложба-базар на картички валентинки и балони сърца.
  • 14.30 ч. – Дефиле по ул. „Александровска” от БСУ до Община. Поздрав и забавление за гражданите.
  • Финал на събитието – 15:00 часа
Свети Валентин – празник на влюбените или ... Празник на Любовта! Имаме ли специален ден-празник на Всеобщата Любов – Истинската, Искрена, Даваща, но не искаща, Даряваваща, но не очакваща!?! Просто Любов!   Любовта е за всички! Обичаме ли се? Колко се обичаме и как реагираме, когато някой ни спре на улицата и ни подари приятна емоция? Какво е Любовта? Това са въпросите на децата от Галерия “De’ Art”- първата и единствена Детска Арт Галерия и Сдружение “Слънце и деца”,  чиято инициатива е подкрепена от Сдружение „Младежки глас” и Бургаски Свободен Университет. На ул. “Александровска” между 12:00 и 15:00 ч. бургазлии ще получат подарък: Балонче сърце с късметче. Ще срещнат Професор Любов и неговата безценна мъдрост за Любовта. Нова лекция за Любовта пред студентите в БСУ ще даде възможност на „скъсаните” в Любовта, да си научат урока и да се явят на поправка. На изложба–базар ще бъдат представени картички-валентинки, изработени от малките художници в Сдружение “Слънце и Деца”. Колко ще бъдат балоните в украсата на БСУ, зависи от активността на гостите, защото  “Любовта е Радост и Щедрост”. Покана към Бургазлии: Елате с нас! Присъединете се към Дефилето на Любовта!
Коментари

Още от последните новини