Сравниха Валери Симеонов с Доналд Тръмп

Сравниха Валери Симеонов с Доналд Тръмп  - E-Burgas.com

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов играе един Тръмп в България, каза българин, който живее и работи в САЩ, по повод промените в Изборния кодек.

Абсолютно възмутителен беше начинът, по който започна да се прави някакво разделение между българи в чужбина и българи в България, като че ли в модерния свят може да има такова. Това каза пред БНР Христофор Караджов, който живее и работи в САЩ, по повод промените промените в ИК и възникналото напрежение между лидера на НФСБ Валери Симеонов и българите зад граница.

Той е категоричен, че държавата трябва да улеснява гласуването на всички свои граждани, които по Конституция са граждани на България, а не да ги затруднява. Караджов изтъкна, че аргументът за цената на изборите не бива да бъде водещ при определянето на бъдещото управление на държавата, а затрудняването на гласуването зад граница не може да увеличи броя на гласовете от САЩ.

"Господин Симеонов играе един Тръмп в България в момента! Защо не построи една стена на западната граница и да ни пуска само поединично, евентуално, да си видим родителите", коментира Караджов. 

Коментари