Софи Маринова брани Гринго в съда: Той е певец, не може да стои в ареста (Обновена)

Софи Маринова брани Гринго в съда: Той е певец, не може да стои в ареста (Обновена) - E-Burgas.com

Поп фолк дивата Софи Маринова влезе в ролята на адвокат на приятеля си Гринго по време на заседанието за определяне на мярка в Районния съд в Айтос. Тодор Давидов-Гринго е в ареста, заедно с 27-годишния Стефан Сливков  по обвинения за изнудване. 

Пред състава на съда Тодор писка да бъде представляван от самата фолк дива, която в негова защита обяви, че той бил неотлъчно до нея. През периода на извършеното престъпление, който прокуратурата сочи, Гринго бил с нея в УМБАЛ Дева Мария в бургаския квартал Ветрен. Причината била манипулация, която трябва да помогне на двамата влюбени да имат дете. Освен това  Тодор имал сключен договор с музикална компания и ако бъде оставен в ареста ще плаща сериозни неустойки. 

Освен Софи Маринова, Гринго бе представляван и от истински адвокат. Защита той получи от адв. Красимир Кацарски, който пред съда обяви, че в материалите по досъдебното производство няма данни подзащитният му да е свързан по какъвто и да е начин с изнудването. Кацарски прехвърли вината изцяло върху другия задържан, като посочи, че именно в него са открити белязаните банкноти.

Той настоя клиентът му да бъде освободен под парична гаранция от 3 000 лв. В крайна сметка съдът прецени, че двамата задържани трябва да останат в ареста и определи постоянна мярка "задържане под стража". Това меко казано ядоса айтоския славей и той започна да буйства в коридорите на съда. 

Определението на районните магистрати може да бъде обжалвано на 2-ри октомври пред Окръжния съд в Бургас.

Коментари

Още от последните новини

Светът
Софи Маринова брани Гринго в съда: Той е певец, не може да стои в ареста (Обновена) - E-Burgas.com

Тръмп