След "Меден рудник" и "Изгрев" - в "Славейков" също поставиха новиха пейки

След

Следват "Зорница" и другите бургаски комплекси

Създаденото по предложение на кмета Димитър Николов общинско звено за спешни малки ремонти постави нови пейки в ж.к. "Славейков", а преди това в "Меден рудник" и "Изгрев". Това става по искане на техните жители и е безплатно. Ремонтирани са също така пейки пред "Болеро" на ул. "Христо Ботев" и на ул. "Самуил". Сега се работи в "Зорница", след това и в други бургаски квартали.

През новата седмица звеното продължава с ремонтите на контейнерни площадки и тротоари. Първи в този график са "Славейков" - до бл. 1, и "Меден рудник" - срещу кметството.

От Община Бургас заявяват, че ще известяват регулярни за следващите задачи на новото звено. То има постоянен ангажимент към тротоари, бордюри, площадки на контейнерите за отпадъци, стълбища, градинска и паркова мебел, фонтани, подлези и пасарелки. Чрез него малките, но дразнещи проблеми се решават в по-кратки срокове и се прави регулярен одит на елементите на градската среда.

Сигналите на бургазлии стигат до звеното през дежурната стая в Общината. 24 часа в денонощието можете да ги подавате на телефонен номер 056 907 218.

Коментари

Още от последните новини