Слави Трифонов влиза в петролния бизнес?

Слави Трифонов влиза в петролния бизнес? - E-Burgas.com

Слави Трифонов

Слави Трифонов изненадващо се появил през уикенда в заведение в центъра на Благоевград в компанията на пернишкия милионер Станислав Добрев, пише Всеки ден. Добрев е популярен като Слави Транспорта заради мощния си бизнес в тази сфера. Младият баровец влезе в светските хроники преди 2 години заради кратката си връзка с фолк певицата Емануела.

Тогава двамата имаха страстен романс, но в крайна сметка баровецът я захвърли като мръсно коте, намирайки любовта в лицето на друга жена. Компания на Дългия и на пернишкия богаташ правел и собственикът на борса „Виктория" в Благоевград Йордан Николов.

Според източници на вестника рандевуто на Трифонов с адаша му от Перник хич не било случайно. Шоуменът искал да сключи договорка с транспортния бос за общи дела, а пък домакинът в лицето на Данчо Николов просто присъствал като гост на срещата. Тримата обсъждали плановете си около 3 часа, като не пропуснали да съчетаят полезното с приятното и поръчали всякакви изискани блюда, както и немалко пиене.

Най-вероятно Добрев и Трифонов планират да разгърнат дейност в столицата, като идеята на тв водещия била да отворят заедно верига бензиностанции, която да предлага най-качествени горива, но на по-ниски цени.

„Слави иска да се подсигури и с друг бизнес, а не само с телевизионния, защото са несигурни времена и вече не се знае какво ще се случва в медиите", коментират приятели на Дългия.

Перничанинът Станислав Добрев и баща му се занимават с добив на инертни материали и не на последно място, притежават транспортна фирма с тежки машини, а също така предлагат и горива на пазара. Пернишкият богаташ има палат за милиони в тузарското село Делта Хил. Известен е с манията си по скъпи коли. През 2012 г. той се ожени на бурно парти, уважено от десетки известни личности.

Коментари

Още от последните новини