Слави Трифонов влиза в болница?

Слави Трифонов влиза в болница?  - E-Burgas.com

Слави Трифонов ще се подложи на сериозни медицински процедури преди изборите за президент и инициирания от него референдум през есента, пише Блиц.

Водещият минава през всевъзможни здравословни перипетии, след като преди години пада и си чупи крака.Не са тайна и проблемите му с очите, заради които Трифонов е постоянно с тъмни очила. За укрепване на организма и имунната система Слави традиционно се подлага на терапия в барокамера, което ще направи и сега.

Процедурата се нарича хиберна оксигенация и е една от най-скъпите, пише столичен седмичник. Еднократният сеанс струва 300 лева, а за да има ефект, Трифонов трябва да направи цикъл от поне шест процедури. В барокамерата шоуменът вдишва чист кислород, за да пречисти организма си от излишните електрони.
 
С напредването на годините към традиционните му диагнози се натрупвали и нови болежки, което е нормално за човек, който ще навърши 50 години през октомври. Напоследък Трифонов се оплаквал от нестабилно кръвно налягане, а болките от травмата в тазобедрената му става постоянно се обостряли.

Коментари

Още от последните новини