„Слънцето ни пали“ освежи вълните край Аркутино, вижте най-новия летен хит (Видео)

„Слънцето ни пали“ освежи вълните край Аркутино, вижте най-новия летен хит (Видео) - E-Burgas.com
Снимки Любомир Николов

Бургаският дрон Кураж нахълта в покоите на влюбена двойка и успя да избяга невредим

Нов летен хит рязко атакува българските музикални класации от вчера. „Слънцето ни пали“, както е озаглавена новата песен на младата поп певица Мел Плачкова, бе заснет на плажа край Аркутино и вече радва родните меломани.

Историята във видеото показва нетърпеливото желание на влюбена двойка да охлади разгорещените страсти в морето и да се наслади на емоциите, които само красивото морско кътче с красив пясък и сини вълни в Аркутино може да създаде. Спокойствието и ласките на влюбените, обаче бързо са прекратени, когато нахалният дрон Кураж тайно ги издебва и заснема отблизо, а след това успява да избяга от разгневените „жертви“ на всеобятното му око.

Зад направата на клипа и оригиналния му сценарий стои опитен и доказан екип от професионалисти, начело с добре познатата Александра Вал, чиито режисьорски и продуцентски умения отдавна са изпитани върху гърба на световни компании като FOX и National Geographic, нейна е и заслугата кулинарният канал 24 Kitchen  да се наложи в България. Видеото е заснето от Георги Челебиев, който е снимал големи филмови продукции като „Буферна Зона“ на Георги Дюлгеров, A Farewell to Hemingway, Lady Zee и „Лист Отбрулен“ и от трупащия все по-голям опит екип на Dron Burgas, участвал в не една или две филмови и музикални продукции. Музиката пък е изцяло дело на тандемът Николай Плачков & Венцислав Иванов, а в главните роли са Мел Плачкова и актьорът от „Апартамент 404“ Галин Найденов.

„Вдъхновението за текста дойде през пролетта, когато вече нямах търпение да дойде лятото, а с него и морските емоции“, разкри младата певица.

Това е вторият успешен хит на талантливата и амбициозна Мел след „Колко Е Добре“ миналото лято, който също бе заснет в Бургаския регион. Този път обаче тя още по-сериозно стъпва на музикалния пазар у нас и неслучайно е пробудила интереса на FACING THE SUN, където снощи бе премиерата на новото видео.   

Видео
Галерия
Коментари

Още от последните новини