Слагат видеонаблюдение и в новата IT гимназия в Бургас

Слагат видеонаблюдение и в новата IT гимназия в Бургас  - E-Burgas.com

Обществена поръчка структурно окабеляване и изграждане на видеонаблюдение за Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации е обявила община Бургас. Общата прогнозна стойност на поръчката 66 666,67 лева без ДДС. За тази сума изпълнителят се ангажира с доставката и монтажа на необходимото оборудване, което трябва да бъде ново и неупотребявано.

В момента в кампуса на най-новата бургаска гимназия тече пълен ремонт. Реконструкцията започна от масивната четириетажна постройка на общежитието, което ще се преобрази напълно преди тази есен да подслони бъдещите IT специалисти и техните преподаватели.

Строителните дейности включват поставяне на топлоизолация на стени, хидроизолация на покрива, подмяна на старата и амортизирана дограма и ново енергоефективно осветление. Ще бъдат ремонтирани още отоплителната и електрическата инсталации.

Гимназията трябва да бъде напълно готова през следващите 3-4 месеца, за да може да приеме първият випуск от ученици за новата учебна година през септември. 

 

Коментари

Още от последните новини