Скандал! Карбовски изтрещя и прокле Кортенска: Да не видиш пенис, както аз не съм виждал 1,5 млн. лв.!

Скандал! Карбовски изтрещя и прокле Кортенска: Да не видиш пенис, както аз не съм виждал 1,5 млн. лв.! - E-Burgas.com

Карбовски

Мартин Карбовски явно все по-често се изпуска. Водещият нападна безцеремонно проф. Мирослава Кортенска, която в интервю за Агенция ПИК обяви, че той е теглил кредит от 1.5 млн. лева лично от Цветан Василев (виж в Още по темата).

 Преди това Николай Бареков разкри, че Карбовски получава възнаграждение от по 140 000 лева на месец и го призова да обясни публично каква е връзката му с Цветан Василев.

 Кортенска се възмути, че нея я махат уж заради финансови съкращения, а в същото време оставят в ефир Карбовски и разкри, че той взел баснословна сума от Василев.

 Явно изказването на културоложката е вбесило водещият, защото той тотално изтрещя и я нападна чрез личната си страница във фейсбук, при това доста грозно.

 „Кортенска, Кортенска, пенис да не видиш, така както и аз не съм виждал 1,5 млн. лева накуп. Какво ви става бе хора, кой ме поръча”, прокълна бившата си колежка Карбовски. В предаването си в неделя пък обясни, че не взимал 140 000 лв. заплата. Мира Кортенска е изтрещяла жестоко. Ако мисли, че съм взела заем от Цветан Василев, значи е кретен. Пожелавам й да я стигне същата помия и да я залее”, нападна професорката отново Карбовски.

Източник: Агенция ПИК

Коментари

Още от последните новини