Синът на Найден Милков арестуван

Синът на Найден Милков арестуван - E-Burgas.com

zadyrjaha-sina-na-naijden-milkov-po-jalba-za-iznasilvane-270905

Синът на известния в близкото минало бургаски охранителен бос и фолкпевец Найден Милков - Димитър, е прибран от полицията заради пусната срещу него жалба за изнасилване. Новината съобщи първо "24 часа".

Сигналът бил подаден днес, след което Димитър е обявен за издирване. По-късно той е бил арестуван - на този етап за едно денонощие. В момента се извършвали разпити и други следствени действия.

Все още нищо не е ясно, има оплакване, започнато е разследване, но за обвинение е рано да се говори, съобщиха запознати.

Информацията за задържането на Димитър Милков бързо се разпространила сред криминалните среди в Бургас. Димитър е криминално проявен, задържан е неведнъж, от години има проблеми с наркотиците.

Найден Милков е един от основателите на Първа частна милиция в Бургас заедно с истинския шеф на ВИС по морето Георги Николов-Мечката, разстрелян през юни 1995 година, и Рали Пенков, чиято съпруга и дете бяха убити при бомбен атентат през 2005 г. След смъртта на Мечката Милков взе в ръцете си охранителния бизнес, но неговото управление се оказа неуспешно и той се принуди да закрие офиса. След това бившият охранител влезе в местната политика и два мандата бе дясна ръка на предишния кмет Йоан Костадинов. По това време зеленчуковата борса и общинските паркинги бяха под негово ръководство. Сега Милков почти се е отказал от светски изяви и води уединен начин на живот.

Източник: Топновини

 
Коментари

Още от последните новини