Симона Кьосева: Мъжете предпочитат изваяните момичета, пред слабите

Симона Кьосева: Мъжете предпочитат изваяните момичета, пред слабите - E-Burgas.com

Една от най-добрите млади състезателки по културизъм, красива, умна и амбициозна. Всичко това е 17-годишната Симона Кьосева, ученичка от бургаската Английска гимназия.

Симона се занимава със спорт още от 13 годишна, като започва усилени тренировки по Карате Киокошин, малко по-късно се запалва по фитнеса, след което се увлича и по културизма, което я кара да стане състезател в категория „Фитнес бикини“.  „За моя голяма радост срещнах трерньорката ми Емилия Ангелова, на която дължа изграждането на нужната ми физика за състезанията, както и, че точно тя ми отвори очите за много тънкости около културизма. За мен е важно, че беше до мен във всеки епат от развитието ми“, сподели Симона.

За едно от най-големите си постижения, Симона определя голямата  физичеката и психическата трансформация, която претърпява. „Тренировките и ограниченията ми помогнаха да науча много неща за себе си, като например да бъда търпелива. Според мен, дисциплината, а не мотивацията  е ключа към успеха“.

За да се подготви достатъчно добре, на Симона са и необходими окол 12-14 седмици, през които се подлага на строго изработен режим. „Близките ми ме подкрепят и вярват в мен, тъй като знаят какво ми коства за да се подготвя добре за състезание. Смятам, че най-големите ми победи, тепърва престоят, тъй като със културизъм се занимавам едва от 1 година, а решението взех съвсем спонтанно“, казва още тя.

Един свой ден, талантливата Симона ни описва с няколко думи „Училище, тренировки и храна. Рядко ми остава време за нощни заведения и купони, а и начинът ми на живот не го позволява“.

Симона не съжалява дори и за миг, за лишенията които търпи, за да получи желаната трасформация. „След като завърша, ще продължа с образованието си, но спорта винаги ще бъде част от моя живот, много бих искала един ден да се състезавам професионално извън България“.

На младата красавица не и липсват и ухажори, защото е факт, че повечето мъже, не само тези които се занимават с културизъм, харесват изваяни момичета. „Мъжете предпочитат тренирани и изваяни момичета с фина мускулатура, пред слабите момичета“.

Галерия
Коментари

Още от последните новини