Шоколадът и днес ще разкрива своите тайни в Бургас

Шоколадът и днес ще разкрива своите тайни в Бургас - E-Burgas.com

Най-сладкото събитие в Бургас "Тайните на шоколада" продължава със своята богата програма и днес. Посетителите на Мол "Галерия"  ще получат шанса да се превърнат в майстор сладкари и сами да приготвят шоколади десерти на място. И днес ще бъдат показани много видове шоколад, ръчно направени бонбони, кремове, торти и сладки. 

Програмата днес включва:

В 11:30 ч. Децата от Академията за Принцеси и принцове ще представят своите кулинарни умения в направата на лакомства от шоколад.
В 12:30 ч. Демонстрация „ Направи си сам шоколад“ , Био шоколади РОКАО
В 13:30 ч. Неповторими подаръци от шоколад и шоколадови бонбони ще бъдат изготвени на място от сръчните ръце на Росица Станкова от бутик Роз Валенти.
В 14:30 ч. Красивите бургазлийки, носителки на титлата Мисис Бургас и техните подгласнички ще творят шоколадови изкушения и ще демонстрират своите сладкарски умения.
16.00 ч. Посетителите на Мол "Галерия" ще могат да вземат участие в „Тайните на шоколада“ и сами да приготвят шоколадови десерти
17.00 ч. Фестивалът „Тайните на шоколада“ ще бъде закрит с песните на талантливата певица Мария.
Всички посетители ще имат възможност да вкусят от шоколадовите изкушения. Организаторите са подготвили и специални изненади.

Коментари

Още от последните новини