Шестгодишно дете с опасност за живота след верижна катастрофа край село Маринка

Шестгодишно дете с опасност за живота след верижна катастрофа край село Маринка - E-Burgas.com

Дете на шест години е пострадало сериозно и е с опасност за живота след тежка катастрофа на пътя Малко Търново – с. Маринка, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал вчера около 14:00 часа на км. 262+400 от с. Извор в посока с. Маринка. 

В сблъсъка са участвали три коли. "Сузуки Витара", , управляван от 33-годишна бургазлийка, "Форд Мустанг", управляван от 57-годишен бургазлия и "Дачия Логан", управлявана от 40-годишен бургазлия, като и трите автомобила са се движили в посока село Маринка. 

Инцидентът възникнал при т.нар. "двойно изпреварване", при което водачът на форда предприема изпреварване на двете предходни коли, като паралелно с това и водачката на сузукито предприема изпреварване на дачията.  Стига се до сблъсък, в резултат на който сузукито излиза извън пътното платно и се блъска в крайпътно дърво.

В УМБАЛ- Бургас са откарани водачката на сузукуто и 6 годишния й син. Жената е приета за лечение в отделение "Ортопедия" с фрактура на дясната подбедрица, без опасност за живота, а синът ѝ е настанен за лечение в отделение "Реанимация" с диагноза "политравматизъм", с опасност за живота. 
 

Коментари

Още от последните новини