Шеф Андре Токев излиза на бургаската кулинарна сцена в събота

Шеф Андре Токев излиза на бургаската  кулинарна сцена в събота - E-Burgas.com

Вкусната среща ще се проведе на 21-ви януари от 19:30 часа в Средиземноморски ресторант Салини

Нови вкусове, изискани специалитети, кулинарна вакханлия - това ще е бургаският 21-ви януари / събота /, за ценителите, избрали да го прекарат в компанията на творенията на шеф Андре Токев. Мястото на срещата е традиционното, за подобни класни събития - Средиземноморски ресторант Салини в Гранд Хотел и СПА Приморец.

Менюто, което шеф Андре Токев е приготвил за своите гости, звучи повече от обещаващо. След полската салата с горчица от смокини, козе сирене и лютеница от мариновани чушки, гостите ще се насладят на оригинална рибна мешана скара, която включва кюфте от раци, кебапче от скариди, мини пържолка от калкан, рагу от морски дарове и магданозено пюре. Ястие три е токачка в стил "Балотин" с патешки дроб, целина кубчета, сос от ракия и стафиди. После е ред на млечно телешко филе, терина от телешки джолан, бобена чорба с български трюфели, чипс от чуризо салам, лук печен в сол. Апогеят на вечерта ще е десерта от фламбирана катма, ледено парфе от бял Шоколад, конфи от кумкуат, карамелизирани печени бадеми. Цената на това безкрайно интересно и пространно, а не се съмняваме - и вкусно - пътешествие - е 79.00 лева. 

Шеф Андре Токев доби още по-широка известност у нас с участието си в кулинарното състезание MasterChef, където журира заедно с шеф Петър Михалчев, вече гостувал в Гранд хотел и СПА Приморец и шеф Виктор Ангелов. Тримата са отдавна изявени, доказани професионалисти, на престижни международни сцени.

Носител на единствената за Източна Европа диплома Global Masterchef Degree, официално жури на най-престижния конкурс за професионални готвачи в Европа Bocuse d’Or основател на Българската асоциация на професионалните готвачи (БАПГ) - всичко това е шеф Андре Токев. Роденият в Лайпциг виртуоз е трупал опит и успехи в хотелски вериги по цял свят. Творил е кулинарни магии за личности от ранга на Бил Клинтън, Ангела Меркел, Шарън Стоун, Вал Килмър, Джим Кери...

На 21-ви януари, събота е време за изненади. Подарете си различен поглед над храната, ново приключение с опитен водач, които умее да твори с размах и не се бои да смесва, отличава, рисува.

Заповядайте за една специална Let’s Get PRIM вечер от 19:30 часа в Средиземноморски ресторант Салини в Гранд Хотел и СПА Приморец!

Цена на куверта: 79.00 лева на човек.

За информация и резервации: +359 56 8 12345

Имейл: [email protected]

Коментари

Още от последните новини