SENSE Beauty Salon с големи отстъпки на топ марки

SENSE Beauty Salon с големи отстъпки на топ марки - E-Burgas.com

Отстъпките важат за целия ноември месец и  са по случай 9-и рожден ден на салона

 

Честит рожден ден, SENSE Beauty Salon! През целия ноември рожденикът черпи с отстъпка -15% всички дами и господа, избрали продукт или терапия на Guinot, Biologic Recherche, Kérastase, Balmain, налични в салона! Всеки, пристъпил прага на салона през празничния месец за да се погрижи за своя външен вид и самочувствие със стилисти Ксения Вълева и Димитър Мавродиев, козметик Веселина Уайт или гримьор Катрин Валентинова, участва и в специална томбола. На 6 декември ще бъдат изтеглени имената на печелившите, които ще получат девет изкусителни награди - терапии, процедури и продукти за коса, кожа, празничен макиаж...

Искате да смените прическата си, да изравните цвета, най-накрая да опитате балеаж, да подхраните изтощената коса, да обгрижите проблемния скалп, да си подарите преобразяване с професионален гримьор, да си подарите изцяло нова визия? SENSE Beauty Salon e вашето място! Специалистите в салона не само ще ви помогнат да разкриете още по-доброто си „аз“. Те са верни помощници и в разрешаване на различни проблеми, свързани със здравето на кожата, косата, скалпа. На своя помощ освен знания и опит, те имат и световни технологии и брандове, доказали своята ефективност и любими по цял свят: лидерите в света на здравата и сияйна кожа Guinot и Biologic Recherche и магическите помощници за разкошна, здрава коса Kérastase и Balmain.

Екипът на царството на красотата SENSE Beauty Salon ще ви посрещне с шампанско, чай, кафе – по ваш избор. Ще прецени конкретните нужди на вашите коса, кожа и ще предложи решения спрямо спецификите. Ще се погрижи за вас с усмивка, в спокойна, уютна, изискана обстановка, където всичко е създадено с мисълта за вашия комфорт и доволство.

В края на 2019, не отлагайте промяната. Направете крачка към себе си, подарете си обновена визия, на още по-добри цени през ноември. Заповядайте и изберете – терапия в салона или продукти за домашна грижа с професионален консулт, кой е правилният избор за вас. Заслужавате най-доброто! Открийте го на ул. „Княз Ал. Батенберг“ 2, в Гранд Хотел и СПА Приморец. Гостите използват безплатен паркинг.

Коментари

Още от последните новини