Семинар в Бургас учи дамите как да влязат бързо във форма след раждането

Семинар в Бургас учи дамите как да влязат бързо във форма след раждането - E-Burgas.com

Полезното събитие ще се състои на 8 март в Гранд Хотел и СПА Приморец

Специализиран семинар ще учи дамите как да влязат във форма след раждането и да водят балансиран и здравословен живот. Полезното събитие ще се проведе от 10:00 часа на 8 март (петък). Домакин и партньор на форума е Гранд Хотел и СПА Приморец, който винаги е отворен към подобни полезни инициативи и събития – с културна, социална, обществена стойност.

Основен лектор на "Влезте бързо и лесно във форма след раждането!" ще бъде Анита Маркова - основател на "FIT MAMA" - проект за здравословен и балансиран начин на живот. Гост-лектор ще  бъде професионалният фитнес инструктор Кирил Танев. Семинарът ще даде полезна информация относно хранене, тренировки, изграждане на навици и мотивация. Подходящ е за всички дами, които:

- искат да водят балансиран и здравословен начин на живот

- са родили скоро

- на които предстои раждане

- родили са преди време, но не успяват да влязат във форма

"Влезте бързо и лесно във форма след раждането!" е точното място, на което ще откриете ноу-хау, реални ефикасни и професионални съвети, мотивация - от хора, чиито призвание, професионален път и начин на живот са обвързани със здравето и добрата форма.

Участието в семинара е платено – 49.00 лева на човек.

До 17 февруари (включително) организаторите са предвидили комплимент-намаление: двама участника заплащат една обща входна такса от 49.00 лева.

Официални партньори на събитието са: Life Fitness Bulgaria, Extravagance Fitness Design, Cybex International, Inc., www.KrasiviTela.com - онлайн магазин за хранителни добавки.

За повече информация и заявка за участие: 089 303 7629

Коментари

Още от последните новини