Секс хороскоп за следващата седмица:

Секс хороскоп за следващата седмица: - E-Burgas.com

 

Овен (21 март – 19 април)
Тази седмица ще се почувстваш изпълнен с енергия и желание за нови приключения. Действай спонтанно и не се страхувай да експериментираш с партньора си – страстта ти ще бъде заразителна!

Телец (20 април – 20 май)
Романтиката ще е водещата тема за теб. Ще търсиш дълбоки, емоционални връзки и интимност. Прекарай време с партньора си, отдавайки се на страстни целувки и дълги прегръдки – това ще те накара да се почувстваш обичан и желан.

Близнаци (21 май – 20 юни)
Играта на думи и флиртът ще са на висота тази седмица. Ще си настроен за флиртове и закачки, които могат да доведат до нещо повече. Бъди отворен за нови изживявания, дори и извън зоната си на комфорт.

Рак (21 юни – 22 юли)
Тази седмица ще изпиташ дълбоки емоции и нужда от интимност. Търсиш сигурност и комфорт в отношенията си, така че създай уютна обстановка с партньора си и се наслади на топлината на телата ви.

Лъв (23 юли – 22 август)
Твоята сексуалност ще бъде в центъра на вниманието. Излъчваш увереност и привличаш погледите. Използвай този чар, за да спечелиш вниманието на партньора си – но внимавай да не доминираш твърде много!

Дева (23 август – 22 септември)
Седмицата ще бъде пълна с романтични жестове и желание за близост. Ще откриеш удоволствие в малките неща и внимание към детайлите – използвай това в сексуалния си живот, за да създадеш по-интимна връзка с партньора си.

Везни (23 септември – 22 октомври)
Ще се насладиш на чувствено време с партньора си. Ще търсиш баланс между физическа страст и емоционална връзка. Използвай тази хармония, за да създадеш незабравими моменти на интимност.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)
Твоята сексуална енергия ще бъде на върха! Ще изпитваш силно желание за експерименти и дълбока страст. Отдай се на интензивни преживявания, но внимавай да не ставаш твърде ревнив или обсебващ.

Стрелец (22 ноември – 21 декември) 
Тази седмица ще се почувстваш приключенски настроен и ще търсиш нови усещания. Флиртувай, експериментирай и се забавлявай – важното е да запазиш нещата леки и игриви.

Козирог (22 декември – 19 януари)
Тази седмица ще бъдеш фокусиран върху стабилността в отношенията си. Сексуалната ти енергия ще бъде насочена към изграждане на дълбока връзка с партньора ти. Заложи на качеството пред количеството.

Водолей (20 януари – 18 февруари)
Творческото мислене ще се прояви и в любовния ти живот. Ще си отворен за нови идеи и експерименти. Сподели фантазиите си с партньора си и се насладете заедно на нещо ново и различно.

Риби (19 февруари – 20 март)
Романтичните ти чувства ще се засилят тази седмица. Ще търсиш дълбока емоционална връзка и нежност. Отдай се на мечтания и позволи на фантазиите си да те водят – любовта ще бъде вълшебна!

 

Коментари

Още от последните новини