Седмичен любовен хороскоп

Седмичен любовен хороскоп - E-Burgas.com

618x346

Последната седмица не беше особено положителна в сектора на любовта. В седмицата между 10-и и 16-и ноември представителите на различните зодиакални знаци ще се радват на повече романтика, еротика, а необвързаните имат шанс за нова любов.

Овен

Служебните ви ангажименти ще отнемат много от времето ви за романтика. Позициите на Венера и Сатурн ще ви подканят да направите равносметка за вашата връзка след сряда. Възможно е да се появи финансов въпрос за разрешаване. Бъдете готови да вземете реалистични решения.

Телец

През тази седмица ще настъпи поврат във вашите взаимоотношения. Ако имате половинка до себе си, или ще задълбочите вашата връзка, или ще се стигне до раздяла. За тези от вас, които търсят любовта, периодът е подходящ за нова любов. Въпреки това, бъдете внимателни и добре обмисляйте подхода си към отсрещната страна.

Близнаци

Обвързаните Близнаци ще се радват на много романтика през тази седмица. В понеделник Марс и Плутон ще се сблъскат в частта от диаграмата, която се свързва със споделените физически ресурси. Въпреки хубавите моменти, могат да се появят финансови въпроси, които ще трябва да разрешите. Хармонията и положителната вълна в партньорството ви ще се задържат до 10 декември.

Рак

За тези от вас, които са обвързани, любовта ще бъде изпитание. Налице са обстоятелства, които ще направят трудно времето, прекарано заедно и периодът няма да ви донесе романтика. Ще е нужно време, за да премине кризата във вашата връзка.

Лъв

Любовта е във въздуха! В неделя Венера ще влезе в сектора на любовта и ще се задържи там до 10 декември. Имате невероятна възможност да увеличите романтичния потенциал. Ако имате любим човек до себе си, ще се чувствате много влюбени, обичани. Ако търсите нова любов – излезте и се забавлявайте. Някъде там е вашата половинка.

Дева

В понеделник Марс и Плутон ще се сблъскат в сектора на романтиката. Това може да ви накара да се почувствате неспокойни. Ако скоро сте срещнали някого, отношенията ви може много бързо да се превърнат в сексуални. Не спирайте да преследвате това, което желаете.

Везни

Някои от вас може би ще се почувстват недооценени от половинката си. Той може и да не осъзнава своите грешки, затова е добре да споделите вашите усещания. След неделя комуникацията между вас ще се подобри значително.

Скорпион

За тези от вас, които са обвързани, настъпва специален период. Ако искате да продължите връзката си и тя да се задълбочи, трябва да се движите заедно напред. Самотните Скорпиони ще усетят наистина нуждата от това да имат любим човек до себе си. Не спирайте да търсите любовта.

Стрелец

Любовният живот на Стрелците ще бъде динамичен. Ще трябва да разрешат проблеми, които не са отскоро. Само така ще постигнат напредък във връзката си. Венера ще навлезе във вашия знак и ще ви дари с допълнително магнетизъм и увереност. Тя ще даде и тласък на любовта.

Козирог

Марс и Плутон ще ви донесат много еротични емоции. Това важи и за обвързаните и за тези от вас, които скоро са срещнали някого. Периодът е повече от подходящ да покажете своя интерес, но внимавайте. Ако човекът срещу вас не споделя чувствата ви, ще останете разочаровани.

Водолей

За самотните Водолеи настъпва период, който ще им даде нови възможности да открият своята половинка. В неделя Венера ще влезе в сектора на социалните връзки. До 10 декември ще имате много възможности за нови познанства, приятелства и нова любов. За тези от вас, които имат любим до себе си, седмицата също ще бъде изпълнена с повече романтика.

Риби

В неделя Нептун преминава във вашия знак и може да ви накара да се чувствате малко уязвими в любовта. Доверете се на инстинктите си. Ако досега сте избягвали даден проблем във връзката ви, сега ще ви е по-трудно да го направите.

az-jenata.bg

Коментари

Още от последните новини