Седмицата на здравословнотои хранене продължава в Бургас (СНИМКИ)

Седмицата на здравословнотои хранене продължава в Бургас (СНИМКИ) - E-Burgas.com

Седмицата за здравословното хранене под мотото "Етикет и естетика на масата - златни правила по време на хранене" в детска градина "Морска звезда" премина под форма на забавна демонстрация на способности и знание на децата от 3 "б" група "Мечо Пух". В инициативата участваха и възпитаници на Професионалната гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров".

В актовата зала на градината се събраха учители, родители и деца, за да бъдат част от програмата, посветена на здравословния начин на живот.

Момичетата и момчетата от предучилищната група демонстрираха бързина, ловкост и точност по време на игрите. По време на заниманията те научиха как хранителните продукти достигат от фермите до домашната трапеза.

Възпитаниците на Професионалната гимназия по туризъм показаха пред участниците в празника как се сервира в истински ресторант, какво е нужно за правилното обслужване на клиентите и как се приготвя тристепенно меню.

Събитието бе част от седмицата на здравословното хранене в детска градина "Морска звезда", която се провежда за пореден път с активното участие на малчуганите, техните родители и учители.

Галерия
Коментари

Още от последните новини