Седем ухапвания по гърба на пострадалото момиченце в Бургас

Седем ухапвания по гърба на пострадалото момиченце в Бургас  - E-Burgas.com

Детето вече е прегледано от лекар. Медицинската експертиза показва, че по тялото на момиченцето има 7 ухапвания и следи от одраскване.

„По гърба й има седем червено-сини кръвонасядания. Заключението е, че те са от детска захапка между 2 и 3 сантиметра. Захапката на голямата ми дъщеря е осем сантиметра и няма как тя да ухапала сестра си”, съобщи майката на детето Ваня Пеева – Риза пред Нова тв.

Тя научила за нараняванията по гърба на момиченцето в понеделник в 17.30 часа, когато отишла да вземе двете си деца от яслата. Във вторник майката говорила с всички работещи в яслата, които успяла да срещне, но никой не знаел нищо за раните на детето. „Според мен те се прикриват”, смята Ваня Пеева-Риза.

„Категорично твърдя, че детето не е оставяно без надзор и аз не съм съгласна с твърдението на майката, че това се е случило по време на престоя му в детската градина”, заяви Гюлхан Ахмедова, директор на ОДЗ „Веселушко”. От общината вече са започнали проверка в детското заведение, която все още не е приключила.

Коментари

Още от последните новини