Съмнявате се, че медът е истински?  С „Пчелинъ“ може да го проверите

Съмнявате се, че медът е истински?  С „Пчелинъ“ може да го проверите  - E-Burgas.com

Фалшивият мед изглежда като истински, но не съвсем. Има различни методи да проверим това. Но ако не ви се нагряват лъжички на огън или да сипвате йод за оцветяване, има и друг начин. 

Просто проверяваме етикета, на който са закодирани произхода и пътя на всяка партида мед. Нововъведението е на българския производител „Пчелинъ“, който доставя на пазара у нас пчелен мед, клеева тинктура и уникалния продукт „Еликсир 4 в 1“.

Така, на практика, за първи път  се дава възможност на потребителя лично да провери какво всъщност консумира, преди още да е купил или опитал продукта. Как става това? Чрез сканиране с мобилно устройство на специален QR код в горния десен ъгъл на етикета на пчелния мед и еликсира, и на горния капак на прополисовата тинктура. Така можем да проверим всички анализи и сертификати на всяка една партида мед, вложена в производството на конкретния продукт.  

На опаковките на „Пчелинъ“ ще ви направи впечатление и още нещо, което е уникално и необичайно за родния пазар.  На всеки продукт ще видите един и същ подпис – той е на собственика на компанията Емил Хосейни, който по този начин още веднъж, лично гарантира за качеството на продуктите с марка „Пчелинъ“.

Ето и малко повече информация за трите й топ продукта:

Пчелният прашец „Пчелинъ“ е създаден от специално подбрана селекция многоцветен прашец от най-добрите балкански и полски пчелини. Препоръчва се на хора, страдащи или склонни към анемия, заради наличието  на желязо, протеини, Б витамини и фолиева киселина - съставки, липсата на които води до понижаване на хемоглобина. Тъй като е богат на лицетин - органично съединение, играещо важна роля в метаболизма на мазнините и допринасящо за разтварянето на мастните и холестероловите плаки по стените на кръвоносните съдове, прашецът е изключително полезен при диети. Прибавянето му в храната ще подобри храносмилането и ще намали неприятното подуване на стомаха. А заради солидното количество витамини и минерали действа противовъзпалително и повишава имунната устойчивост на организма. Бори и алергиите. 

 Клеева/Прополисова тинктура „Пчелинъ“ се произвежда по стара семейна технология. Сместта отлежава 100 дни в специални съдове, на тъмно и прохладно място, периодично се разбърква и филтрира, за да се извлекат максимално полезните и ценни вещества от суровия прополис, в перфектно съотношение на вкус и качество. За разлика от масово произвежданите тинктури, при които в етиловия спирт се влагат прополисови гранули или пръчки с извличане на активни съставки само от повърхностния слой, в тази на „Пчелинъ“ се влага прополис на прах. Патентованата технология на производство допринася за пълното извличане на активно-полезните съставки на прополиса и високата им концентрация в тинктурата. Прополисът съдържа десетки ценни витамини, 16 вида аминокиселини, етерични масла, минерални соли и микроелементи. Заради  силното му антимикробно действие много родители го предпочитат като идеалното  профилактично средство срещу вирусни инфекции и грипоподобни заболявания за децата си. 

Еликсир 4 в 1 „Пчелинъ“ е уникален натурален продукт, съдържащ мед, пчелен прашец, прополис и пчелно млечице. Комбинацията е есенция от всички дарове на природата, събрани в едно и действа като най-добрият биостимулатор на организма. Повишава имунитета, понижава холестерола, стимулира функцията на жлезите с вътрешна секреция, стимулира растежа на невронни стволови клетки в мозъка. Оказва благоприятно влияние при анемии, нервни изтощения, атеросклероза, използва се за регулирането на кръвното налягане. Има благотворно влияние при язва, гастрит, колит. Подобрява също физическия и психическия тонус, забавя процесите на стареене, тъй като подобрява производството на колаген в кожата. Съдържа всички важни за детския организъм витамини в препоръчителните за детската възраст концентрации. Дава бърза енергия и здраве през цялата година. 

Всички продукти „Пчелинъ“ са 100% натурални, без допълнителни термични обработки, без ГМО, без имитиращи подсладители, без оцветители, без изкуствени аромати. Може да ги намерите в аптечната мрежа в цялата страна, благодарение на ексклузивния им дистрибутор на фармацевтичния пазар в България  - „Фаркол“АД.  
    

Коментари

Още от последните новини