Руската певица Анастасия Креслина: Путин, как ще ни докажеш, че изобщо си човек?

Руската певица Анастасия Креслина: Путин, как ще ни докажеш, че изобщо си човек?  - E-Burgas.com

"Ние, хората от Русия, как ще докажем на целия свят, че не сме като теб, защото ние сме човешки същества?" написа вокалистката на групата  “IC3PEAK”

Руската певица Анастасия Креслина стана поредната публична личност в Русия, която заклейми войната в Украйна и обвини за това пряко президента Путин.

Креслина е вокалист на групата “IC3PEAK”, която се радва на популярност в цял свят. 

"Путин, как ще докажеш на всички нас, че изобщо си човек? Ние, хората от Русия, как ще докажем на целия свят, че не сме като теб, защото ние сме човешки същества?" написа Анастасия на профила си в Инстаграм.

Групата "IC3PEAK” и известна с това, че критикува режима в Русия и често става обект на репресии. Креслина и нейният колега Николай Костилев дори бяха арестувани през 2018 година в Новосибирск, а концертът им там бе провален. За причина се смята техен видеоклип, в който чрез сатира осмиват правителството.

Във видеото, което може да видите под статията, Креслина описва, че се самозапалва на стълбите на сградата на руското правителство, яде парче сурово месо в гробницата на Владимир Ленин и играе баничка с партньора си Николай Костилев, докато седят на раменете на двама полицаи от АМОН пред щаба на тайната полиция в Лубянка. 

 

Коментари