Ротари клуб Бургас търси млади бургазлии с талант и креативно мислене

Ротари клуб Бургас търси млади бургазлии с талант и креативно мислене - E-Burgas.com

Ротари клуб Бургас – Пиргос  стартира набирането на  кандидати за  традиционния си проект „Да дарим възможност” . Инициативата се реализира успешно от няколко години в изпълнение на мисията   за подкрепа на младите таланти на Бургас.

Проектът  цели да се подобрят средата и условията за реализация на децата и младежите в училищна възраст до 19 години, които са организирани в клубна дейност по интереси като им се осигурят по-големи възможности за развитие и изява.

Целевите области за подкрепа   са:   точни науки,  художествено творчество, хуманитарни науки, сценични изкуства, спорт.

Възможни направления на подкрепа са: разходи за технологично оборудване, обзавеждане; ремонт на материално-техническа база;  разходи за участие в конкурси и състезания;  разходи за материали, прототипи, екипи, консумативи;  хонорари на преподаватели;  реклама.

Например  през 2016 г. Ротари клуб Бургас – Пиргос  дари възможност за развитие и нови постижения на вокалната група  „Точно време“  с ръководител Жени Лалчева като им осигури нова озвучителна техника.

Подробна информация за проекта е предоставена на всички училища и гимназии в Бургас.

За контакт и допълнителни въпроси: [email protected] 

Срокът  за кандидатстване е 31 януари 2017 г.

Коментари

Още от последните новини