Родители събират средства за нова детска площадка в двора „Моряче” (видео)

Родители на деца от детска градина „Моряче” са стартирали дарителска кампания за набиране на средства, с които в градината да бъде изградена нова детска площадка. Кампанията е стартирала преди 3 дни и вече е събрала 781 евро. Целта е да се съберат общо 1495 € или 2 924 лева, които да покрият разходите за проектиране, закупуване и изграждане на площадката.

Родителското настоятелство се обръща за подкрепа към кмета Димитър Николов, зам. кмета Йорданка Ананиева, както и към всички желаещи да помогнат. Създадена е дарителска страница с помощта на GoGetFunding, за да може Вие и желаещите да помогнат по-лесно да откриете информация за нашата кауза и начините, по които може да бъде направено дарение.

Детска градина „Моряче“ е открита през далечната 1977г., с прилежащ двор от 10 дка. На територията има изградено футболно игрище, с писта за лека атлетика около него. Всяка група в детската градина разполага с асфалтирана площадка за игра на деца и провеждане на уроци на открито. Повечето от съществуващите съоръжения не са обновявани от самото начало. Част от площадките са стари и опасни за здравето на децата.  

Коментари

Още от последните новини