Революционна терапия топи излишни сантиметри и заглажда целулита още след първото прилагане

Революционна терапия топи излишни сантиметри и заглажда целулита още след първото прилагане - E-Burgas.com

Открийте Крио-Био Вулкан на Simon Mahler, Paris в СПА център "6th Sense"

Идва лято! Сбогувайте се с излишните сантиметри, изгладете целулита и подобрете тонуса и здравето си с революционна терапия: Крио-био вулкан. Тя е творение на Simone Mahler, Paris и вече е част от изкушенията в СПА център "6th Sense".

Крио-био вулкан е мануална, изцяло ръчна процедура която редуцира локалните мастни депа, изглажда „портокаловата“ кожа, извежда токсините, подобрява циркулацията, стяга и тонизира. Терапията включва двойно обвиване - загряване в областта на коремните мускули и ханша и охлаждане в областта на краката. Температурното въздействие, съчетано със специален масаж с активни продукти, буквално топи излишните сантиметри, като същевременно активира активната регенерация на дермата. Крио Био вулкан е подходящ за приложение и на други проблемни зони – примерно ръце.  Видим ефект има още след първата процедура. Поради спецификите на терапията, тя не е подходяща за бременни или кърмещи дами, както и при проблеми със сърцето, щитовидната жлеза, флебит, гъбични инфекции и алергии към йод.

Брандът, създал революционното решение - Simone Mahler, се грижи за красотата на дамите по света от 1947 г. Разполага със собствена лаборатория в Париж, в която се разработва специфични терапии и продукти, отговарящи на всяка нужда на кожата. В тях, компанията влага активни съставки в оптимална концентрация, която спомага разрешение на различна проблематика на вътре- и извънклетъчно ниво. Мотото на Simon Mahler е "Всяка жена е уникална".

Крио-Био вулкан е отличен избор за дамите, които искат да бъдат в отлична форма и да подобрят своето здраве. Терапията отнема около час и спокойно може да се вмести в обедната почивка. След нея можете да се върнете към обичайния си график - тонизирани, стегнати и с подобрено самочувствие. Разбира се, за оптимални резултати са нужни постоянство, умерен двигателен и хранителен режим. Всяко пътешествие започва с първа стъпка. Започнете своето, към съвършената фигура и по-доброто здраве, днес – в СПА център „6th Sense”. Гостите използват безплатен паркинг.

За повече информация и запазване на час: +359 56 910 913 | [email protected]

Галерия
Коментари

Още от последните новини