Революционна технология, базирана на науката, регенерира тъканите

Революционна технология, базирана на науката, регенерира тъканите - E-Burgas.com

INDIBA Deep Beauty и INDIBA Activ бяха представени на елегантно събитие в София. Олимпиският отбор на Барселона, Лионел Меси, световно-известни тенисисти в топ 10 и Ивана Шпанович – най-голямата европейска звезда в скока на дължина се доверяват на INDIBA Activ.
„Бъдещето на медицината е в изучаването на стволовите клетки. Ние вече използваме това познание в нашата работа, както в сферата на дерматологията, така и в областта на травматологията.” – споделя д-р Игнасио Корал при първото си посещение в България.
INDIBA Deep Beauty и INDIBA Activ залагат на класическото използване на топлината при регенерирането на тъканите. Испанската разработка е базирана на използването на специфичната честота от 448 kHz, която позволява обмен на молекули между клетките. Иновативният Proionic® подход дава възможност за реализиране на субтермален и хипотермален ефект при работата с апаратите INDIBA. Смяната на поляритета и честотата позволява постигането на траен ефект, без допълнително увеличаване на температурата. Това дава възможност за използване на холистичен подход, дори в медицинските казуси, като възстановяване след липосукция, когато апаратната козметология е противопоказна. Тогава INDIBA Deep Beauty може да замести мануалния дренаж. Научно е доказано, че благодарение на разработките на системата INDIBA Deep Beauty, апаратурата може да се прилага и без загряване. При остро възпаление, например, терапията е приложима за резорбиране на хематоми. Апаратът EDNA бе премиерно представен в България, демонстрация на ефективността му бе направена от трейнъра на INDIBA – Ивелина Гочева. Подробната работа на системата бе представена от Сузана Абеян – международен мениджър продажби в INDIBA. В рамките на два дни, за всички, които биха искали да се възползват от революционната технология, специалистите на INDIBA Deep Beauty са на разположение в Code Beauty в столичния хотел Маринела.
INDIBA е единствената система, която благодарение на редица научни изследвания доказва, че използването стволовите клетки може да въздейства на регенерирането на тъканта. Най-ярко това се проявява при битката със стриите. INDIBA заздравява тъканите и стимулира регенерирането им.
„INDIBA Deep Beauty и INDIBA Activ са единствените системи, чиито технологии почиват на науката. Действат многопосочно, използвайки класическия ефект на топлината, но допълнителната полза е субтермалната технология, която позволява без високо затопляне да се въздейства на тъканите по друг начин и благодарение на тази технология, ефектът да е много по-добър и, съответно по-траен” – споделя в презентацията си д-р Игнасио Корал.
Апаратът INDIBA Deep Beauty е иновация в естетичната медицина. Процедурата ревитализира кожата, спомага за клетъчната регенерация, стяга кожата, намалява бръчките, насища с кислород. С използването на различните накрайници се постига повдигане на гърдите, контуриране на тялото, намаляване на целулита, хидратация, лифтинг, подмладяване. INDIBA залага на високо-технологично оборудване.
Във втората част от презентацията при демонстрацията на възстановителния ефект при използването на INDIBA Activ, се включи и Марко Бундало – трейнър на компанията. Бундало е работил със спортистите от отбора по гребане на Сърбия, ФК Партизан, Деан Лахович – двукратен шампион по бокс и много други. „Стандартно радиочестотата може да бъде използвана при хронична болка. Благодарение на това, че технологията INDIBA може да работи с по-ниска температура, имаме възможност да подготвяме тъканите да посрещнат всеки стрес.” – с поделя той. „Елитните спортисти използват INDIBA Activ преди големи натоварвания, при важни спортни състезания.”- допълва Бундало.
Най-голямото предизвикателство в неговата практика е счупването от трета степен на глезен. Прогнозите дават на 14 годишна състезателка от националния отбор по бадминтон, осеммесечно отсъствие от корта. След терапия с INDIBA Activ, за месец и половина и 25 процедури, младата надежда се връща към активната си състезателна кариера. Чаровният рехабилитатор споделя, че в практиката си комбинира терапията INDIBA Activ и с класическите форми на китайската медицина. В рамките на демонстрацията си той показа, как третирането на засегнатите тъкани може да бъде съчетано с активни физически упражнения. Теоретично той разделя пациентите в собствената си клиника в Белград на три големи групи – професионално заети спортисти, активни физически хора и засегнати от стрес пациенти. За последните две групи, седмичните терапии спестяват време и показват много добри резултати при хронични болки, причинени от дълго заседяване.
Повече от 35 години опит в иновацията, проектирането и производството на апарати за медицински специалисти, физиотерапевти и лекари естети с имeто INDIBA. Европейски символ на качество, който предоставя виокотехнологично оборудване и неинвазивно решение в естетичната и спортната медицина с марка INDIBA Deep Beauty и INDIBA Activ. Предимство и акцент на испанската апаратура е създадената продължителна модулация при радио честоти и развитието на системата Proionic®.
INDIBA Deep Beauty и INDIBA Activ са официално представени в България от Фортуна 22 ЕООД.

Галерия
Коментари

Още от последните новини