Разиграват бургаски полицаи с фалшиви сигнали за грабежи

Разиграват бургаски полицаи с фалшиви сигнали за грабежи - E-Burgas.com
Архив btvnovinite.bg

27-годишен бургазлия разигра служители от Второ РПУ, лъжейки ги че преди два дни посред бял ден е рекетиран и му е отнет мобилния телефон в района на бургаското училище „Отец Паисий“.

Той отишъл в участъка и заявил, че извършител на деянието е 30-годишен мъж, с когото имали приятелски отношения. От проведените полицейски действия обаче станало ясно, че посоченият мъж е набеден, като лъжецът не успял да даде адекватно обяснение за постъпката си.

Идентично заблудил полицейските служители и 35-годишен таксиджия от средешкото село Факия, който преди 5 дни съчинил още по-абсурдна история, в която излъгал че е жертва на въоръжен грабеж за сумата от 20 лв.

Той си измислил инцидента като подал неверни данни за извърпеното престъпление, обяснил че посред нощ в спрян на кръстовище от клиент и помолен да го откара пред блок в ж.к. „Славейков“. Достигайки до адреса клиентът гонударил с юмрук и му отмъкнал 20 лв.

Таксиджията също не могъл да даде адекватно обяснение защо подвел полицейските служители със несъществуващ инцидент. Работата и по двата случая продължава.

Коментари