Рагин си "изми ръцете" със сайтовете, атакували го тролове и хейтъри

Рагин си
снимка: Булфото

Забъркалият се в грандиозен скандал в последните няколко дни Благой Рагин се обяви за Дон Кихот преди минути  ефира на "Нова телевизия". Както е известно, той подаде оставка като шеф на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, след като се изказа след скандала с ритнатата от шведски турист камериерка, че едва ли не трябва да не се вдига шум, за да не обидим скандинавските туристи.

"Ще се извиня на всеки български гражданин, който по една или друга причина се е почувствал засегнат. Но господин Николаев (бел.а. обръща се към водещия Виктор Николаев), ще ми позволите ли нещо да ви попитам. Във въпросния ден станах в 6 ч. преди това бях в друга телевизия, знаете, че беше на живо и след това интервюто отиде в сайтовете. Вие не ме защитихте, защото то беше манипулирано по сайтовете. Колегите ми се накараха. Трябваше да вземете становище", каза Рагин.

Николаев му отговори, че отношението се взима в живия ефир и всеки е отговорен за думите си.

Рагин продължи: "Преглредах цялото интервю и после с колегите ми видяхме как е излязло по сайтовете, видяхме как троловете и хейтърите ме атакуваха. Имаше три въпроса в студиото, които след това в сайтовете се разместиха. Когато ме запитахте за този шведски гражданин, казах, че всеки чужд гражданин или българин трябва да си понесе отговорността. Но искам да сме по-внимателни към обикновените шведи, защото те не са виновни, че един техен лупмен руши имиджа на тяхната страна. Но след това в сайтовете излезе по друг начин. 

Коментари

Още от последните новини