Радо Слънцето вдигна мощно парти за изписването на Очите

Радо Слънцето вдигна мощно парти за изписването на Очите - E-Burgas.com

Радо Слънцето поля в компанията на Красьо Черния изписавенто на Митьо Очите

Мощен купон по случай оздравяването на Митьо Очите вдигнаха негови авери в Слънчев бряг. Организатор на мегапартито бе бившият бодигард на Васил Илиев - Радостин Бързанов - Радо Слънцето, показват снимки на "България Днес".

Бързанов и Очите са изключително близки и си делят контрола над курорта, разказват хора от подземния свят. След стрелбата срещу несебърския Ал Капоне Радо Слънцето дори пое съвместното управление на териториите като представител на интересите на Таки, чиято дясна ръка е от години. Бързанов обаче няма контактите и влиянието на Митьо и през последните седмици нещата излизат от контрол. Редица акции на МВР успяха да изкарат от строя част от подземните схеми. Именно това кара Бързанов да е сред най-щастливите хора от новината за изписването на Димитър Желязков от болница миналия петък.
Веднага след като босът е прехвърлен в Поморие за възстановяване, започва и подготовка за тържествата в негова чест. На мига е ангажиран клуб "Бедрум" на плажа в Слънчев бряг. Дискотеката е част от култовият комплекс "Какао бийч", включващ едноименната дискотека, баровете "Ънду" и "Домби", контролирани от Бързанов. Те са разположени на плажната ивица, която от години се държи на концесия от фирма, близка до Слънцето.
За празнуващите избавлението на боса са ангажирани повечето сепарета в заведението. Самото тържество е организирано в най-добрите традиции на мутренските купони. В чест на оцелелия по чудо Митьо Очите са изпити десетки бутилки 20-годишно уиски. С тях тостове вдигнаха ВИП бизнесмени с някогашна силова биография. Специално подбрани млади девойки цяла нощ обгрижваха празнуващите, а за сигурността им се грижеха бригади яки момчета.
Сред най-видните гости на тържеството за Митьо Очите бе бизнесменът Красимир Георгиев - Красьо Черния. Неговото име нашумя преди няколко години покрай един от скандалите във Висшия съдебен съвет. Той бе посочен от магистрат като "лобиста" на съдебната система, който помагал на кандидатстващи за ръководни постове. По случая дори имаше разследване, което не даде резултати. Покрай аферата стана ясно, че Красьо Черния е добър познат с множество знакови съдии и прокурори. Контакти, които са повече от необходими за хора като Митьо Очите и Радо Слънцето.
Купонът в чест на несебърския Ал Капоне продължи до ранни зори. Самият той не се появи заради здравословното си състояние. След няколко операции и дълго лечение той е настанен в грандхотел "Поморие". Освен подробности за здравето на боса на срещата са обсъдени и проблемите с бизнеса в Слънчев бряг, твърдят хора от подземния свят.

Източник:"България Днес"

Коментари

Още от последните новини