Радиочестотна микроиглена терапия за подмладяване с дебют в Бургас 

Радиочестотна микроиглена терапия за подмладяване с дебют в Бургас  - E-Burgas.com

Иновативната процедура Vivace ще представи лично доктор Катя Паскова в Гранд Хотел и СПА Приморец

18 и 19 февруари са дните в които доктор Катя Паскова ще представи в Гранд Хотел и СПА Приморец,  радиочестотната микроиглена терапия Vivace. Процедурата подмладява, минимизира белезите от акне, свива порите, заглажда фините бръчки и избистря кожата. Технологията е последно поколение и комбинира т.нар. микронийдълинг с радио честота. Подходяща е за всеки тип и тон кожа и може да се изпълнява по всяко време на годината. Ефективна е и при лечение на стрии.

Освен за процедури, д-р Паскова ще бъде на разположение и за професионален консулт в областта на общата и естетична дерматология.  Доктор Катя Паскова е дългогодишен специалист, помогнал на много хора да подобрят здравето и самочувствието си. Дипломира се през 1989 г. в Пловдив. Специализира дерматология в Трета градска болница в София, където работи близо осем години. През  2001г. създава собствена клиника за обща и естетична дерматология - Дерма Вита. Стремежът ѝ да предостави най-иновативната и добра грижа на своите пациенти, води до десетки обучения у нас и в чужбина и непрекъсната инвестиция в технологии от последно поколение. На професионалния ѝ консулт се доверяват хиляди хора всяка година, като сред тях са и редица популярни обществени фигури. 

В желанието си да помогне на по-широк кръг пациенти не само в столицата, д-р Паскова регулярно гостува в Гранд Хотел и СПА Приморец. В морския град тя провежда консултации и представя различни иновативни процедури. Този път, това е радиочестотна иглена терапия Vivace.

Резултат ще забележите още след първата процедура с Vivace, като за оптимален са необходими 3-4 процедури. Дискомфорт няма, тъй като преди началото ѝ се нанася локална упойка под формата на крем. Терапията се извършва посредством специален накрайник с позлатени игли, които правят фини перфорации. Получените каналчета в кожата стимулират производството на нови колаген и еластин. Радиочестота се доставя точно където е необходима, директно под епидермиса. Терапията се допълва от LED светлина, която унищожава бактериите, причиняващи възпаления при акне и също активира клетките да произвеждат колаген. След процедурата остава леко зачервяване, което отшумява след няколко часа. Не е необходима промяна на обичайния ритъм на живот.  Терапията Vivace е сертифицирана от Агенцията за контрол на храните и лекарствата в САЩ (US Food and Drug Administration, FDA).

За запазване на час: +359 56 910 913 | [email protected]

Коментари

Още от последните новини