Пускат на търг порутена птицеферма в Крайморие (снимки)

Пускат на търг порутена птицеферма в Крайморие (снимки) - E-Burgas.com

Наддаването за имота започва от 584 913 лв.

Частен съдебен изпълнител обяви стара птицеферма в бургаския квартал Крайморие на търг. Това е втора публична продажба на имота, а стартовата цена е 584 913 лв. Имуществото е собственост на „СЕВАН” ООД

Имотът представлява бивша птицеферма в кв. Крайморие на гр. Бургас. Намира се извън квартала в посока на с. Маринка. Достъпът до имота се осъществява посредством асфалтов път в не добро състояние. Поземленият имот е ограден с телена ограда и застроен, занемарен, обрасъл с треви, бурени, храсти и дървета. В имота има асфалтов (вътрешнофермерски път) с нарушена цялост.

Сградите са функционални обединени, без вътрешна разделителна стена. Конструкцията на сградите е монолитна, от стоманобетонни греди и колони. Външните стени са от каменна и тухлена зидария. Подовете и покривът са от стоманобетонни плочи. Външно и вътрешно сградата е измазана.

Сградата е занемарена и изоставена, в изключително лошо състояние - без врати и прозорци, без ел. и В и К инсталации. На много места мазилката е разрушена, а носещите греди и колони са изронени и корозирали.

Галерия
Коментари

Още от последните новини