Какво знаем за 18-годишния Салвадор Рамос, който разстреля 18 деца в Тексас

Какво знаем за 18-годишния Салвадор Рамос, който разстреля 18 деца в Тексас - E-Burgas.com

18-годишният младеж, за когото се твърди, че е застрелял и убил 18 деца и двама възрастни в начално училище в Тексас, е изпратил загадъчно съобщение на непознат „На път съм“ само часове преди да открие огън по децата.

Салвадор Рамос беше идентифициран като заподозрян за масовата стрелба в началното училище "Роб в Увалде" във вторник, каза губернаторът на Тексас Грег Абът. Той беше убит от полицията след стрелбата.

Акаунт в Instagram, за който се смята, че е на Рамос, съдържа снимки на оръжия и негови селфита. Акаунтът с потребителско име „salv8dor_“ беше премахнат, след като името на предполагаемия масов стрелец бе публикувано публично. 

Публикацията с единична мрежа на акаунта включва три снимки – огледално селфи на Рамос, зърнест черно-бял близък план на лицето му и снимка от първо лице на човек, който държи пълнител за огнестрелно оръжие в скута си.

Същият акаунт сподели снимка на две пушки на стори. Рамос е маркирал момиче с потребителско @epnupues на снимката, което обаче твърди, че не познава стрелеца. 

Двамата са имали кратка кореспонденция, в която момичето го пита защо е отбелязана на тези снимки, след като дори не живее в Тексас и не познава Рамос. Той й отговаря, че просто е искал да я маркира, след което ѝ казва  "имам малка тайна, която искам да ти споделя" с усмихнато емоджи, което си покрива устата. 

Рамос обаче така и не казва каква е неговата малка тайна, а последното му съобщение от 9:16 часа сутринта гласи "Ima air out". 

Галерия
Коментари

Още от последните новини