Простреляната Симона Тодорова се върна в Бургас, вижте защо! (снимки)

Простреляната Симона Тодорова се върна в Бургас, вижте защо! (снимки) - E-Burgas.com

Младата Симона Тодорова, която бе простреляна в главата след покушение в Слънчев бряг се върна в Бургас, за да благодари на екипа от медици. Младата жена бе на контролен преглед в УМБАЛ Бургас, придружена от семейството си. Тя посети всички отделения, за да се види отново с лекарите, на които дължи живота си и се снима с един от дежурните екипи.

Лекарите ще помнят дълго историята на Симона Тодорова. Неврохирурзите в УМБАЛ Бургас не успяват да се сетят за случай, при който пациент успява да оцелее след прострелване в главата. Екипът на НХО оперира Симона в нощта на инцидента, след като тя е приета и стабилизирана в Спешно отделение. След операцията момичето е настанено в Отделението по реанимация, с чийто дежурен екип се снима вчера.

В момента, в който животът й вече е вън от опасност, тя е преместена в Неврохирургията, откъдето е изписана в стабилно състояние и с надежда за пълно възстановяване. В момента Симона се чувства добре и продължава лечението си.

Младата жена пострада тежко след нападение, при което бе екзекутиран хазартния бос Коста Николов, по прякор Маджурина. Престъплението стана в началото на месец юни пред едно от казината на бизнесмена.

Галерия
Коментари