Простреляха Пиърс Броснан в Бояна

Простреляха Пиърс Броснан в Бояна - E-Burgas.com

     Piars Brosnan

Пиърс Броснан беше прострелян по време на екшън сцените на филма Survivor в „Ню Бояна". Според сюжета той играе майстор по взривовете и преследвач на специалния агент Мила Йовович.

Пиърс получава смъртоносната рана, докато двамата с украинката се гонят из софийските улици. Виновник за „дупката" в черепа му е британската топгримьорка Флора Мууди, която е шеф на екипа, отговарящ за сценичния вид на актьорите. Тя е и човекът, изпод чиито вещи ръце излязоха приказните образи на героите от „Хобит: Пущинакът на Смог" и „Принцът на Персия". Освен всичко останало Флора се изявява и като пиар на продукцията Survivor. Броснан останал изключително доволен от раната си, дори се обърнал към Флора с леко стряскащата реплика: "Толкова се харесвам като смъртно ранен, че чак ми се прищя и в реалния живот да пробвам подобна ситуация". По отношение на храната екипът на продукцията не е от претенциозните. Те си поръчват основно пилешки и свински ястия, защото преди да стъпят на родна почва, приятелки на Флора Мууди я посъветвали, че това са едва ли не основни продукти за родната трапеза. Кинаджиите мезят и зелени салати.

Мила, Флора и останалите дами са си харесали столичните молове и ги обикалят при всяка възможност. Мъжете пък са харесали пистите на Витоша и имат желание да карат сноуборд.

Монитор

Коментари

Още от последните новини