Проститутките в Слънчев бряг вдигнаха мизата, елитните си докарват по 20 бона на месец

Проститутките в Слънчев бряг вдигнаха мизата, елитните си докарват по 20 бона на месец - E-Burgas.com

Проститутките в Слънчев бряг вдигнаха тарифите за сексуслуги. Поскъпването в разгара на сезона е резонно, защото курортът е претъпкан и се пука по шевовете. Съответно и търсенето на платена любов е скочило драстично, разясняват запознати с плътския бизнес, пише "Телеграф".

В момента в слънчев бряг трудно може да се намери девойка с бяла кожа, която да „работи" под стотачка на час. Преди сезонът да влезе в пика си, тарифите на труженичките бяха точно наполовина, но обиграните жрици бързо се ориентираха и светкавично вдигнаха цените на сеансите.

Заради големия брой туристи Слънчев бряг е пълен с гастролиращи труженички от всякакви националности, които печелят по няколко хилядарки седмично. С най-големи доходи са елитните жрици, които съответно са и с най-високите тарифи. От 500 до 1000 лева е таксата, които прибират те от придирчивите клиенти, в замяна на горещи ласки. Обикновено срещу тази цена клиентът получава неограничен по вид и количество секс с ВИП-мадамата в продължение на цяло денонощие. Елитните девойки са „отворени" да бъдат наети и като компаньонки с консумация за целия престой на туриста, стига той да си плаща ден за ден. При подобен дългосрочен абонамент има специални отстъпки и цената пада на 300 лева на ден.

По оперативни сметки на полицията една елитна проститутка печели в Слънчев бряг над 10 хилядарки месечно. Ако е много оборотна и ма способен сутеньор, то месечната й заработка може да стигне и 20 бона. Випаджийките обаче са малцинство в гилдията на най-древната професия. Доста по-многобройни са така наречените клубни проститутки. Те са втора ръка и работят предимно като стриптийзьорки в дискотеки и барове или под прикритието на клубове за масажи. Тарифите им се въртят около стотина лева за сеанс, в зависимост от желанията на клиента. За един час стандартен секс и френска любов без кондом например девойките искат поне 90 лева.

Най-евтините жрици и този сезон са ромките. Мургавелките нямат собствен терен, нито пари за скъпарски заведения и затова дебнат навсякъде по улиците. Всъщност ромките са единствените от гилдията на труженичките, които и това лято щедро са обявили промоции - по пет лева на секс. Тя обаче е предвидена само за клиенти, които се дърпат. Иначе мургавелките започват да се пазарят за 20-30 лева на сеанс.

Коментари